100% commitment.


Daar begint alles mee.


Onze dromen en doelen, het contact met de klant, onze werkethiek en cases.

Hoe we dit doen? Door te doen waarvan we het meest houden. Iedere dag weer.

Ons werk brengt ons overal en zo zien we altijd weer iets nieuws. Daarmee wordt ons kantoor iedere dag weer een stukje groter, met iedere onontdekte locatie voor dat ene shot.

Het is simpel, we vinden ons werk het leukste dat er is. Werkdagen of weekend, het maakt ons niet uit. We verslaan de wekker dagelijks, omdat we als geen ander weten; er is nog zoveel te zien, te vertellen en te leren. We halen het beste uit elkaar en iedere case, door het samen te doen.

Wanneer we aan alle kanten voelen dat het nóg beter en mooier kan, dan doen we dat. Dan nemen we de tijd, voor onze klanten, voor onszelf, voor de kunst van film en video. 

We ontmoeten like minded people met dezelfde passie en liefde voor simpelweg; de mooiste verhalen vertellen met de beste beelden.

Customer is King. Dit heb je ongetwijfeld vaker gehoord, maar wat ons betreft veranderen de belangrijkste principes niet. Commitment, daar gaat het om. Voor de bakker op de hoek of het grootste bedrijf in de stad, voor iedere klant halen wij alles uit de kast.

Onze opdrachtgevers

Team

Abdullah

Founder / CEO

Gerson

Animator

Sarah

Videograaf

Elsbeth

Schrijfster

Sem

Videograaf

Abdullah

Founder / CEO

Sarah

Videograaf

Elsbeth

Schrijfster

Gerson

Animator

Sem

Videograaf

GEÏNTERESSEERD IN HET LATEN MAKEN VAN EEN VIDEO?

Vul je contactgegevens in, en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

    ×