Verlangen naar ruimte

Financieel adviseur Michel woonde al zijn hele leven in de stad. Dat vond hij heerlijk, want Groningen is een fijne, levendige stad voor alle leeftijden. Toch begon hij steeds meer te verlangen naar ruimte. Hoe zou het zijn om ’s morgens wakker te worden met kwetterende vogels? Of bij de eerste stap buitenshuis midden in het landschap te staan? Hoe geweldig zou het zijn om een vrijstaand huis te bezitten in een rustige, natuurlijke omgeving?

Zijn partner Karin liet zich makkelijk overhalen. Ook zij voelde zich aangetrokken tot het weidse landschap. In Blauwestad, vlakbij Winschoten, kochten ze een kavel om hun droomhuis te laten bouwen.

Voor BlauweStad heeft het team de complete campagne verzorgd. Deze campagne werd ingezet om meer bewoners te trekken naar BlauweStad. Hiervoor hebben wij een jaar lang, ieder kwartaal, video’s geschoten en een magazine ontwikkeld. In elke case kwam een nieuwe bewoner in beeld, in steeds een nieuw thema. Onze content is doelgericht ingezet, wat ervoor zorgde dat iedere video minimaal 60.000 views opleverde.

In samenwerking met: NDC Mediagroep

Lees meer×