Verlangen naar ruimte

Financieel adviseur Michel woonde al zijn hele leven in de stad. Dat vond hij heerlijk, want Groningen is een fijne, levendige stad voor alle leeftijden. Maar hij begon steeds meer te verlangen naar ruimte. Hoe zou het zijn om ’s morgens wakker te worden met kwetterende vogels? De deur open te doen en midden in het landschap te staan? En vooral: hoe geweldig zou het zijn om een vrijstaand huis te hebben in een rustige, natuurlijke omgeving?

Zijn partner Karin liet zich makkelijk overhalen. Ook zij voelde zich aangetrokken tot het weidse landschap. In Blauwestad, vlak bij Winschoten, kochten ze een kavel om hun droomhuis te laten bouwen.

Voor BlauweStad hebben wij een campagne geschoten. Deze campagne werd ingezet om meer bewoners te trekken naar BlauweStad. Hierbij hebben wij een jaar lang ieder kwartaal een video geschoten, een magazine ontwikkeld, en een nieuwe bewoner op beeld vastgelegd, met ieder een ander thema. Wij hebben de content dat gecreëerd is doelgericht ingezet wat er voor zorgde dat iedere video minimaal 60.000 views opleverde. 

Lees meer×